Aller au menu

Bilan de la location de vélos à Barcelone ... en català

 

BarcelonaUlt. Act. 27.03.2008 - 16:46 hsEl Bicing compleix un any amb 130.000 abonats, 286 estacions en funcionament i més de 4.000 bicicletes repartides per tots els districtes de Barcelona. D'altra banda, el número mig d'usos és de 30.000 en dies laborables i de 19.000 en els festius. Les estacions més utilitzades són les de Plaça Tetuan, Plaça Catalunya i Plaça Universitat, que precisament es veuran reforçades, al costat de les de les platges, per poder atendre la demandaEl regidor de mobilitat, Francesc Narváez, acompanyat del gerent de l'Àrea Mobilitat de l'Ajuntament, Joan Albert Dalmau, i del conseller de BSM, Alfredo Morales, ha qualificat el servei d'un 'èxit' que ha superat totes les previsions.

A més, Clear Chanel, encarregada de gestionar el servei, i l'Ajuntament de Barcelona pretenen que, abans del mes d'agost, Barcelona presenti més de 400 estacions i 6.000 bicicletes.

Un bicing metropolità

Encara que no es plantegen incrementar l'horari del servei en dies laborables (de 05.00 a 24.00 hores), se segueix estudiant la possibilitat de crear un Bicing Metropolità, i a més, ha assenyalat el regidor, ja estan contractats 30 quilòmetres més de carril bici, que estaran en marxa en un termini de 6 mesos.

Les estacions més utilitzades són les de Plaça Tetuan, Plaça Catalunya i Plaça Universitat, que precisament es veuran reforçades, al costat de les de les platges, per poder atendre la demanda i evitar les esperes que, això no obstant, mai no acostumen a superar els cinc minuts.
 

 

Savez-vous que vos cartes d'abonnement à BIP! sont valables à Barcelone?