Aller au menu

Llogar una bici a perpinyà

 La bici a Perpinyà

                                         Com llogar una bici a Perpinyà?

 

                     Per saber-ho tot sobre el lloguer de bicicletes a Perpinyà, tota una pàgina web :www.locovelo.com

1/ Voleu una bicicleta per un matí, una setmana o un trimestre, o només voleu guardar la vostra bici en un lloc segur?

L'estació de bicicletes d'Aragó respondrà a les vostres expectatives.

Contacte : aparcament Aragó  (nivell - 1) Carrer Doctor Zamenhof. Tel : 04 68 35 45 82           Pàgina  web www.locovelo.com                                                                                                                                                     Condicions : document d'identitat i pagament en recollir la bici. Per lloguer de llarga durada : autorització de transferència i identificació bancària. Tarifes : mitja jornada : 1,5€   Diària : 3€   Setmanal: 8€   Mensual: 15€   Trimestral : 30€

Vigilància : diària 1€, mensual 10€ , trimestral 20€  Condicions particulars : de franc pels usuaris de l'aparcament. Meitat de preu pels estudiants i els titulars d'abonaments de transport públic CTPM.

2/ Aparqueu sovint o de tant en tant el cotxe al Parc de Catalunya o Aragó i voleu moure-us lliurement mentre compreu o visiteu algú? 

Teniu l'estació de bicicletes d'Aragó o el préstec de bicicletes VINCI de l'aparcament Catalunya.

Contacte : aparcament de Catalunya Plaça Catalunya 66000 Perpinyà  tel : 04 68 35 58 74 fax : 04 68 34 65 83  

Correu electrònic : vvadillo@vincipark.com  Condicions : document d'identitat i fiança    Preu : de franc pels usuaris. Possibilitat de vigilància de curta durada per les bicicletes privades.

3/ Voleu fer els vostres desplaçaments puntuals a la ciutat, sense portar la bici amb vosaltres ?

Aneu de BIP en BIP amb el lliure servei de Perpinyà i les seves 15 estacions. Contacte : Clear Channel 0800 200 307   Dues pàgines web : www.locovelo.com i www.bip-perpignan.fr  Condicions i preus: aconseguir un abonament ja sigui anual per 24 euros per correu o Internet www.bip-perpignan.fr  - ja sigui setmanal per un euro per telèfon amb Wap a la pàgina Wap bip-perpignan.fr o amb SMS enviant BIP al 41230 i, després, agafar la bicicleta a una de les estacions donant el codi secret i tornar-la a qualsevol altra estació. La primera mitja hora és de franc i després el preu augmenta progressivament.

L'Oficina de Turisme us ofereix accés a Internet per abonar-vos anual o setmanalment.